decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Разкажи ми какви обувки носи мъжа ти, да ти споделя какъв точно е по душа

sportswear

Знаете ли, че една обувка не е единствено лице на показност и стил. Една обувка е в състояние много да каже за притежателя си. По мнение на някои психолози само структурата на изхабената обувка е в състояние да ни информира доста повече за собственика, отколкото самите думи казани на първа среща.

Освен по качеството на материали и марката обувки, да разберете за финансовото положение и статуса на кавалера отсреща, бихте могли да разберете и от марката.

Мъжки маратонки – това е обувката на всеки един уважаващ себе си мъж.

А тук реално не коментираме господина, като си позволява да обуе мъжки маратонките, за да замине на работа в офиса, а за онзи който всяка една сутрин се грижи за здравето и тонуса си.

Спортен кец – безсъмнено е класическата спортно насочена обувка, която освен удобна е доста искана от повечето. Такава обувка възможно е да притежава абсолютно всеки мъж, поне за използване през извънработно време.

Елегантни обувки от кожа – именно те са обувките на биснесменът или деловият мачо. Ако случайно Вашият човек притежава подобни обувки или вдига летвата още по-високо с оригинални модели от крокодилска кожа, то то тогава насреща имате индивид от силния пол, който е доста претенциозен.

Обувки за туризъм – тази е обувката мечта на съвременния авантюрист. Ако знаете господа, който в седемдесет процента от излизанията си употребяват подобни обувки за туризъм, то тогава сте хлътнали и по природолюбител и даже еко защитник.

Мокасини – представителите на силния пол, държащи на класика и удобство, притежават точно тези обувки. Подобни мачовци харесват социалния живот, срещи с приятели и често са душата на компанията.

Може да продължите: дамски часовници

LEAVE A REPLY

loading
×