decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Точно как да монтираме сглобяващ се басейн в двора?

inflatable pool
Един от рентабилните и най-забавни варианти да изживеете горещ летен ден е да релаксирате или да играете в сглобяващ се басейн в задния двор. Възрастни и малчугани може да се наслаждават на чудесни мигове и забавления във водата.

Собствен басейн в двора в днешно време не е невъзможна или тежка придобивка, както назад във времето. Днес във всеки двор почти с достатъчно пространство е възможно да се изгради надуваем басейн за плуване.

С елементарно подготвяне, различни важни аксесоари и много варианти за забавни дейности, надуваемият басейн е възможно да се превърне в едно неповторимо събитие за семейството. Тези, които желаят да се радват максимално от надуваемите басейни могат да разберат лесна методика за сглобяване, като могат да следват абсолютно всеки път:

Направите избор за местоположението на надуваемия басейн
За да монтирате своя собствен басейн, намерете чиста и много отдалечено пространство от растителност и дървета.

Подготовка на повърхността
Надуваемият басейн трябва да бъде поставен на плоска равнина, с възможност запазване качеството и да притежава равномерна дълбочинност . Възможно е да се наложи да изравните земята, да премахнете дребните камъни и т.н. правилен избор е да сложите слой пясък, за да сглобите надуваем басейн.

Подредете конструкцията на басейна, върху подовото покритие
Наредете надуваемия басейн на брезент. Изберете си правилното положение и разтворете малко преди надуване.

Надуйте стените на плувния басейн
Надуйте стените на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Пълнене на плувния басейн
Използвайте маркуча в градината и пуснете крана: чакайте докато се напълни, като това е възможно да отнеме доста дреме.

Правилно е да изпълните плувния басейн на сутринта.
По този конкретен вариант слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят температурата на водата, като е присъща за втората част на деня. В случай, че напълнената вода още е студена, добавете към нея няколко кофи, съдържащи гореща вода за бързо покачване на температурата.

Добавяне на аксесоари
В случай, че в басейния комплект е на лице филтър, можете спокойно да инсталирате успоредно запълването на басейна и инфузията. След това да сложите абсолютно всички други елементи към плувния басейн: стълбата за влизане, шезлонзи и чадъри около него и т.н.

Като басейнът за плуване е приготвен, остава само и единствено да поставите бански костюм и да се посветите на веселието от плуването в собствения ви дом!

Намерете още детайли: дървени мебели

LEAVE A REPLY

loading
×